måndag 4 februari 2008

Arbete pågår!


Hej! Här i bloggen har vi inte hunnit vara särskilt aktiva, men desto mer i butiken som tur är! 
(Julen, "vilda bebin" som kryper överallt, 170 kvm total-super-värsting-renovering i vår lägenhet ovanpå butiken, inköp av höstkollektioner, modemässor och så självklart allt kul jobb i butiken har hållit oss långt ifrån våra goda blogg-intentioner). ;-)

Våra första leveranser med vårkläder har börjat komma och oj, vad mycket fint det är! Idag är det bara 25 dagar tills vi ska öppna och det känns en aning overkligt... Superkul! Men lite läskigt. 

Idag har vi äntligen fått igång tak-spotsen (med elektriker-Folkes hjälp) och det känns så bra, allt blir snyggt i en bra belysning. Det riktigt stora som återstår nu är kassasystemet.. Lite tajt om tid, men det ska nog gå bra...

Frida jobbar på klipp-och-klistra-illustrationerna för våra påsar och hemsidan/webshoppen har också fått en fin form! Och apropå webbshopen så kommer vi att skjuta upp öppnandet av den tills försommaren för att fokusera 100% på vår fysiska butik inför öppningen. Mer info och kanske en liten tjuvtitt in hos oss utlovas snart.

PS. Nu funkar kommentar-funktionen för dem som misslyckats förut... 

Inga kommentarer: