torsdag 20 maj 2010

Grejat med en gren...


Jag vet inte hur det hände, men jag har uppenbarligen fått nån minut över mellan amning av 5-veckors-killen och lek med 3-årings-killen och lite modelmini-jobb däremellan... och fixat en enkel väggdekoration till Olle-Brors rum. ;-) Med en gratis gren från skogen, färgat papper + sax och sprayfärg tog det ca. 45 min om jag räknar med torktiden för färgen.

–Tjusigt, eller hur?! :-)

3 kommentarer:

Jenny sa...

Hejsan. jag ville bara hälsa på och säga att jag älskar er webb butik. Vår dotter som är 5 år är jätteglad för retroroboten hon fick i femårspresent som är köpt där och nu när julen närmar sig kommer det bli fler fina inköp. Jag har bland annat fallit för bygg & måla-slottet/trädet/huset. Det är så kul när man hittar en butik med precis de där sakerna man vill ha ,för ert sortiment skiljer sig ju verkligen från leksaksaffären här i stan. :)

Madeleine sa...

hur fint som helst! fyndigt och supertjusigt. vart kommer fondtapeten med träden från som man skymtar i bakgrunden?

ModelMini sa...

Hej!

Camilla: Overallen har en "vattenpelare" på 3000 (WP3000) och det innebär ungefär att de tål riktigt blöt snö, men enligt min uppfattning klarar de inte av ihållande spöregn eller krälande i vattenpölar. Men jag kan verkligen rekommendera dem, har overallen på vår egen son och han har hittills aldrig kommit in blöt eller kall från uteleken!

Jenny: TACK! Vad roligt att du gillar oss, vi blir så himla glada!

Madeleine: Tapeten heter Woods och kommer från Cole & Son. :-)