onsdag 7 april 2010

Vi blir fler!


Vi (Frida E & Erik J) ska få vårt andra barn precis vilken dag som helst nu...
Jättekul och galet spännande!

Därmed behöver även Modelmini växa och utökas eftersom vi inte kan vara på plats och sköta ruljansen som vanligt på ett tag! Därför har vi anställt Frida! Världens bästa Frida Lundberg som vi litar på till 100% kommer från och med april jobba halvtid i butiken och sköta webbshop, skicka ordrar, svara på mail och svara på alla andra frågor ni kan tänkas ha i telefon...

Förutom att numera jobba för Modelmini är Frida en av de pyssligaste personer vi känner, som har full koll på svenska språket (utbildad lärare, hoppar även in på det lokala biblioteket och jobbar ibland) pluggar mode, "bakar cupcakes bättre än självaste Leila" och tar hand om sina två söta tjejer Ebba (snart 3 år) och Tilly (snart 5 år)!

Och sen så är vi lite släkt, eller ingifta eller vad man ska kalla det... Frida lever tillsammans med Gustaf, Eriks bror. Numera är vi alltså ett riktigt familjeföretag!

VÄLKOMMEN FRIDA! :-)

1. Papperspyssel hemma hos Frida L 2. Tilly 3. Mamma Frida (här i ljusare hår) Ebba & Tilly, 4. Pimpad sommartårta!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Hej, jättefin blogg och intressant webbshop! Jag undrar över lampan som hänger över era huvuden på bilden av er i webbshopen. Är den gammal eller ny? Går den att köpa?

sonja | soda.foto sa...

Vilken fin blogg! Jag har handlat ett par gånger i er webbshop och gillar den skarpt, men varför har jag aldrig tittat in på bloggen förut? Jag återkommer! :-)