tisdag 12 januari 2010

Hej 2010!

Nytt år, nya tag! Här i Östhammar är det kallt och vackert.. Så här ser det ut 5 minuters promenad ned till vattnet från butiken i centrum.

Alldeles snart fyller webbshopen ett år och butiken närmar sig två! Otroligt.. Det har varit superkul men självklart lite tufft mellan varven, man har för lite tid helt enkelt! Man skulle kunna cloona sig själv några gånger om... (Och bli en butiks-person, en webbshops-person, en föräldra-person, en hantverkar/renoverar-person och säkert ett gäng till så att man hade ett litet crew som täckte upp hela tiden)! ;-)

Hur som helst, vi tänker fira födelsedagen lite lungt, VINTER-REAN har redan startat, alla ytterkläder, mössor och vantar är sänkta mellan 25-40% och mer REA kommer att komma. Vi har också skaffat lite fina GIVE-AWAYS i form av shoppingväskor från Holly's och Ej Sikke Lej som vi lägger med alla ordrar under jan-feb så länge lagret räcker.

Dessutom har vi också passat på att göra en del design-uppdateringar som vi hoppas kan börja synas framförallt på startsidan innan januari är över!

Häng med oss 2010, det är massor av kul på G! :-)

Inga kommentarer: